MOGELIJKHEDEN KOKERS SLIJPEN & POLIJSTEN

De Metalfinish Group BV heeft zich de afgelopen 35 jaar, zowel nationaal als internationaal, ontwikkelt tot specialist op het gebied van oppervlaktebewerking. Core business is het slijpen en polijsten van platen en buizen en andere rvs producten. Het bewerken en verwerken van zogenaamd rvs kokers vormt een belangrijk deel van de werkzaamheden. Er wordt wekelijks ca 8 km kokers verwerkt. Deze kokers worden, na bewerking, op dit moment handmatig schoongemaakt en per stuk handmatig verpakt in een plastic hoes. Dit is erg arbeidsintensief, veel te duur en vormt voor aanvrager een belemmering in de verdere groei.

Video hal 2: kokers slijpen

Op deze video is onze kokerafdeling te bekijken. De meest gangbare kokers gaan tot een breedte van 150x150x7500 echter wij verwerken ook gepersonaliseerde aanvragen met andere afmetingen. Deze kokers worden, na bewerking, op dit moment handmatig schoongemaakt en per stuk handmatig verpakt in een plastic hoes. Dit is erg arbeidsintensief, veel te duur en vormt voor aanvrager een belemmering in de verdere groei.

FLEXIBILITEIT

We hebben succesvol een proto ontwikkeld om het schoonmaken en inpakken van de kokers volledig te automatiseren. Hierdoor kan 24/7 worden geproduceerd. Daar komt bij dat aanvrager (vanwege circulaire economie) de plastic hoezen wil vervangen door een kartonnen hoes.

24/7 service

Metalfinish group
  0kilometer aan kokers die
  we jaarlijks bewerken
  0m² aan vloeroppervlakte kokerslijperij

  PRECISIEWERK

  Kokers slijpen en polijsten is precisiewerk. Onze machinale slijpafdeling heeft alles in huis voor de juiste afwerking van de vierkante of rechthoekige buizen. Dankzij geautomatiseerde en semi-geautomatiseerde slijpmachines zijn wij in staat om een grote diversiteit aan roestvaststalen - maar ook andere non-ferro materialen - eindproducten te leveren.

  POLIJSTEN

  Het polijsten van kokers tot aan mirror 8 kwaliteit is eveneens een mogelijkheid. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze specifieke afwerking.