HOGE EISEN

Onze handmatige slijpafdeling is op het gebied van superjachten wereldwijd actief en gespecialiseerd in hoogwaardige oppervlakte bewerking. Wij polijsten railingwerken, boegplaten, bolders, stootlijsten, ankerplaten, interieurdetails en meer ten behoeve van de luxe (super)jacht- en scheepsbouw.

In de (super)jachtbouw worden hoge eisen gesteld met betrekking tot het polijsten. Het eindresultaat leunt zwaar op het vakmanschap van onze medewerkers. Oppervlakten dienen hoogglans mirror 8 opgeleverd te worden, ambachtelijk werk. Wij hebben een aantal vaste medewerkers in dienst gespecialiseerd in het hoogwaardige “spiegel polijsten”. Naast RVS bewerken we ook andere materiaalsoorten zoals aluminium, koper, messing, titaan, duplex en superduplex.

Metalfinish group

REFIT EN MAINTENANCE

"Een duurzame en onderhoudsvriendelijke toekomst voor uw superyacht"

U kunt bij ons ook terecht voor het reinigen, onderhouden en herstellen van roestvast staal. Wij verwijderen onzuiverheden in het oppervlak zodanig dat de corrosieweerstand maar ook het visuele plaatje in zijn geheel weer wordt hersteld. Wij bieden hierbij een wereldwijde service, onze medewerkers reizen met de benodigde items naar de locatie van het jacht om ter plaatse de werkzaamheden te volbrengen.

PROTECT BEHANDELING

Het verwijderen van corrosie verzorgen wij wereldwijd op locatie. Op de before & after beelden ziet u een voorbeeld van het verwijderen van vliegroest op een superyacht in Antibes, Frankrijk. Wij gebruiken hiervoor nieuwe technologiën waaronder onze protect behandeling. Deze behandeling geeft roestvast stalen oppervlakken een superieure corrosiebestendigheid welke niet door andere processen kan worden bereikt. Deze applicatie kan op nieuwe oppervlakken worden uitgevoerd maar ook voor onderhoud en herstel van gecorrodeerde oppervlakken.

Metalfinish group

Projecten