MOGELIJKHEDEN

Onze Metalfinish afdeling heeft een groot machinepark met o.a. twee machines gespecialiseerd in het slijpen en polijsten van vierkante en rechthoekige kokers. Hieronder een indicatie van de mogelijkheden die wij bieden:

 • Uitwendige afwerking van kokers
  Afmetingen tot 150x150x7500mm
 • Andere formaten worden uitgevoerd door een andere machine en/of worden handmatig afgewerkt
 • Het meeleveren van meetrapportages is een optie. We bieden maatoplossingen voor elk project.
Als u producten met afwijkende maten heeft, neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen vertellen welke mogelijkheden we bieden.

AFZONDERLIJK VERPAKT

Na het slijpen worden de kokers per stuk verpakt in een plastic hoes om beschadigingen te voorkomen. Indien nodig kunnen we de verpakking aanpassen aan uw wensen, bijvoorbeeld het axiaal omwikkelen met laserfolie ten behoeve van lasersnijden.

Video hal 2: kokers slijpen

Dit keer een van onze grotere processen uitgelicht binnen de onze Metalfinish afdeling: Het slijpen (en indien nodig) polijsten van kokers. De meest gangbare kokers gaan tot een breedte van 150x150x7500 echter mocht u een speciale aanvraag hebben dan is het ook mogelijk om vierkante kokers te bewerken die breder zijn dan 150.

FLEXIBILITEIT

Eén van onze kernwaarden bij spoedopdrachten is flexibiliteit. Indien nodig draait onze slijperij 24/7 om de klus tijdig af te ronden.

24/7 service

Metalfinish group
  0kilometer aan kokers die
  we jaarlijks bewerken
  0m² aan vloeroppervlakte kokerslijperij

  PRECISIEWERK

  Kokers slijpen en polijsten is precisiewerk. Metalfinish heeft alles in huis voor de juiste afwerking van de vierkante of rechthoekige buizen. Dankzij geautomatiseerde en semi-geautomatiseerde slijpmachines zijn wij in staat om een grote diversiteit aan roestvaststalen - maar ook andere non-ferro materialen - eindproducten te leveren.

  POLIJSTEN

  Het polijsten van kokers tot aan mirror 8 kwaliteit is eveneens een mogelijkheid. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze specifieke afwerking.