HOOGGLANS POLIJSTEN

Metalfinish group

Hoogglans polijsten van RVS

De hoogst haalbare finish met de hoogte spiegel,- glans en reflectiewaarden, daarom wordt dit ook wel de mirror polish genoemd. Deze bewerking kent meerdere gradaties, van mirror 6 tot mirror 10. Afhankelijk van het uiteindelijke doel zal er samen met de klant een keuze worden gemaakt. Een bewerking welke zeer bekend is binnen de superyacht industrie en kunst & architectuur is het hoogglans polijsten van rvs.

HANDMATIG SLIJPEN EN POLIJSTEN VAN RVS

We bieden een wereldwijde service voor nieuwe objecten en tevens voor RVS herstel-werkzaamheden. Daarnaast zijn we ook actief vanuit onze werkplaats in Nederland. Wij bieden u de volgende bewerkingsmogelijkheden van RVS en andere non-ferro materialen:

    • Hoogglans / mirror 8 polijsten
    • Slijpen op oppervlakte ruwheid (RA waarde)
    • Slijpen op finish (korrelgrofte 60-800 of fijner)
    • Borstelen in lijn
    • Richtingloos borstelen
Wij bieden maatwerk oplossingen voor ieder project. Laat ons u adviseren over de juiste oppervlaktebewerking voor uw project.

On site

Superyachten
Metalfinish group

Services

RVS BEWERKEN: WERELDWIJDE SERVICE

Onze medewerkers werken zowel in onze werkplaats als op locatie wereldwijd voor een grote verscheidenheid aan klanten. Tijdens het slijpen en polijsten van rvs op locatie, is het onze bedoeling om verstoringen tot een minimum te beperken, zodat u gewoon door kunt gaan met uw werkzaamheden.

©Olafur Eliasson/ Commisioned by Chase Centre Chicago, San Fransisco. All photo’s by Matthew Millman

VERSCHEIDENHEID IN MATERIALEN

De afwerking van RVS producten met complexe vormen gebeurt veelal handmatig. Naast het behalen van de gewenste RA waarden is ook de uitstraling van belang. Onze medewerkers zijn in staat om uiteenlopende eindproducten op de gewenste wijze te bewerken. Naast RVS bewerken we ook andere materiaalsoorten zoals aluminium, alloy, hasteloy, titaan, koper, messing, titaan en (super)duplex.

Werkplaats
nederland

Metalfinish group