BODEMPLATEN SLIJPEN

Het bewerken van bodems is een tak binnen onze machinale slijpafdeling welke dagelijks voorkomt. De bodems worden bij ons bewerkt en worden vervolgens getransporteerd waarna ze verwerkt worden, samen met de platen die we hebben voorgeslepen, tot tanken. Op deze manier worden er tanken gemaakt voor diverse industrieën. We slijpen op elke gewenste ruwheid, eventueel met meetrapportage. Ons machinepark voor dit onderdeel bestaat uit:

 • Twee bodemslijpmachines
  Afmetingen tot een diameter van 6 meter

OOK OP LOCATIE IN EUROPA

Het slijpen en polijsten van bodems gemaakt van specifieke materialen, én het bewerken van bodems op locatie, zijn mogelijkheden die wij aanbieden. We hebben verscheidene bodem slijpmachines beschikbaar in verschillende maten. Een van onze machines is specifiek geschikt voor werkzaamheden op locatie binnen Europa. Dit is voornamelijk interessant voor klanten met meerdere bodems of als het gaat om bodems met een grote diameter. Het transport van de machine is in deze gevallen gunstiger dan het transport van de bodems.

Bodems polijsten

Een specifieke eis welke we niet dagelijks binnen krijgen. Maar het is mogelijk. We kunnen de bodems hoogglans polijsten indien de klant dit wenst. Vaak heeft dit een artistiek doeleinde.

Bodems polijsten

Metalfinish group
  0bodems jaarlijks bewerkt
  0slijpbanden jaarlijks gebruikt
  voor het slijpen van bodems

  DIVERSITEIT

  Wij bewerken een grote diversiteit aan bodems. Denk hierbij aan tankbodems (de wanden worden bij ons in de plaatafdeling bewerkt), eindkappen, gebolde schijven en vele andere bodemdelen voor zeer uiteenlopende toepassingen.

  VERPAKKEN

  Alle bodems worden bij ons afgeleverd met special fiber laserfolie. Mocht u speciale wensen hebben qua verpakking dan kunnen wij hieraan voldoen uiteraard.