Worldwide Polishers

Metalfinish group

Eurofinish

Handmatig slijpen en polijsten van complexe producten. Werkzaamheden worden zowel in onze werkplaats als op locatie (wereldwijd) uitgevoerd voor klanten binnen alle branches; de farmaceutische industrie, voedingsmiddelen industrie, chemische industrie, superyacht industrie, kunstobjecten en architectonische objecten. Wij behandelen alle non-ferro materialen, denk hierbij aan roestvaststaal, aluminium, alloy, hasteloy, titaan, koper, messing, en (super)duplex.

HANDMATIG SLIJPEN EN POLIJSTEN

We bieden een wereldwijde service voor nieuwe objecten en herstel-werkzaamheden. Daarnaast zijn we ook actief vanuit onze werkplaats in Nederland. Wij bieden u de volgende bewerkingsmogelijkheden:

    • Hoogglans / mirror 8 polijsten
    • Slijpen op ruwheid (RA waarde)
    • Slijpen op finish (korrelgrofte 60-800 of fijner)
    • Borstelen in lijn
    • Richtingloos borstelen
Wij bieden maatwerk oplossingen voor ieder project. Laat ons u adviseren over de juiste oppervlaktebewerking voor uw project.

On site

Superyachten
Metalfinish group

Services

WERELDWIJDE SERVICE

Onze medewerkers werken zowel in onze werkplaats als op locatie wereldwijd voor een grote verscheidenheid aan klanten. Tijdens het slijpen en polijsten op locatie, is het onze bedoeling om verstoringen tot een minimum te beperken, zodat u gewoon door kunt gaan met uw werkzaamheden.

©Olafur Eliasson/ Commisioned by Chase Centre Chicago, San Fransisco. All photo’s by Matthew Millman

VERSCHEIDENHEID IN MATERIALEN

De afwerking van RVS producten met complexe vormen gebeurt veelal handmatig. Naast het behalen van de gewenste RA waarden is ook de uitstraling van belang. Onze medewerkers zijn in staat om uiteenlopende eindproducten op de gewenste wijze te bewerken. Naast RVS bewerken we ook andere materiaalsoorten zoals aluminium, alloy, hasteloy, titaan, koper, messing, titaan en (super)duplex.

Werkplaats
nederland

Metalfinish group